La tarte au citron meringuée à textures modifiées
Née d’une collaboration entre le Centre Georges François Leclerc (centre de lutte contre le cancer) et Cuisine Innovation, un travail d’élaboration d’une carte de desserts à textures modifiées ...
28 avril 2014
Learn More
Le nougat de fromage
Lors d’un projet autour du plateau de fromage, le nougat d’Etorki aux abricots secs, amandes et pistaches a été développé.
Pour cela, nous avons mixé le fromage pour obtenir ...
16 février 2015
Learn More
Les cahiers de laboratoire
L'équipe de Scinnov veut partager des essais que nous menons au sein de notre laboratoire de R&D. Ces travaux vulgariseront des mécanismes qui interviennent en cuisine et plus ...
26 septembre 2017
Learn More
Caramel - casserole, four, micro-onde ? - cahier de laboratoire #5.3
L'exploration du caramel continue avec, pour ce volet 3, lors du quel nous allons tester différentes manières de produire du caramel. un regard porté sur le rôle du sucre. ...
26 février 2018
Learn More
FEATURED ARTICLES
En continuant de défiler, vous acceptez l’utilisation de services tiers pour installer des cookies.J'accepteRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.